Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Strategie bezpečnosti potravin v SRN do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv
Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv

Strategie bezpečnosti potravin v SRN

Vydáno: 29.1.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Publikace vydaná Spolkovým ministerstvem pro výživu, zemědělství a ochranu spotřebitele (BMELV).
V uplynulých letech se udělalo v Německu hodně pro bezpečnost potravin, uvádí se na internetových stránkách BMELV. Zlepšila se organizační struktura, zintenzivnil se dohled nad potravinami, spotřebitelům byly poskytovány transparentní informace. Dále se rozvíjel evropský zákon o potravinách, prohloubila se spolupráce s informačními pracovišti ostatních členských států EU. Všechny složky v systému se poučily ze zkušeností minulých let. Při spolupráci využívají nových poznatků v oblasti výživy s cílem zajistit efektivněji ochranu spotřebitele než dosud.

Dne 15.1.2009 uveřejnilo BMELV publikaci pod názvem “Strategie bezpečnosti potravin” (viz příloha). Uvedenou informační brožuru představila na Grüne Woche 2009 ministryně BMVEL Ilse Aigner.
 
Příloha: Strategien der Lebensmittelsicherheit (pdf, 1,95 MB, 44 stran)
 
Zdroj: BMELV
 
Pozn.: BMELV vydává řadu publikací. Přehled publikací vydaných v angličtině (jsou k dispozici jako pdf dokumenty). Publikace vydávané BMELV v němčině.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021