Bezpečnost potravin

Semináře: Reformulace potravin ve vybraných oblastech

Vydáno: 23. 8. 2022
Autor: VŠCHT

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost se uskuteční 7. a 13. září 2022.

Foto: Shutterstock

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.

Praha: 07. 09. 2022, 10:00-14:30, Národní zemědělské muzeum, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7

Brno: 13. 09. 2022, 10:00-14:30, pavilon profesora Lenfelda (budova č. 12) VETUNI Brno

Účast je BEZPLATNÁ.
Více informací a možnost přihlášení naleznete: https://ukp.vscht.cz/kurzy/kurzy-a-seminare

Více zde

 

Zdroj: VŠCHT