Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Semináře PK ČR - Hodnocení nutričních vlastností potravin a jejich vliv na jakost do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Semináře PK ČR - Hodnocení nutričních vlastností potravin a jejich vliv na jakost

Vydáno: 11.1.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
PK ČR pořádá cyklus informačních seminářů.

Potravinářská komora ČR uspořádá v únoru a březnu cyklus informačních seminářů pro zemědělce, potravináře a pracovníky výzkumných a vzdělávacích institucí činných v zemědělské a potravinářské oblasti týkající se možných inovací a reformulací v potravinářském průmyslu.

Upozorňujeme případné zájemce o registraci, že termíny v Praze, Pardubicích a Plzni jsou již obsazeny !

Cílem informační akce je seznámit účastníky z řad provozovatelů potravinářských podniků s možnostmi hodnocení nutričních vlastností potravin a naučit je správně tyto poznatky aplikovat. Není například důležité obsah některých látek pouze snižovat, ale zároveň být si vědom i technologických možností a dopadu na zdravotní stav. V této souvislosti se účastníci seznámí s možnostmi, které jim v této oblasti umožňuje platná legislativa. Zároveň budou zmíněny některé mýty šířené o určitých potravinách.

 

Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):

Praha, Hotel ILF, Budějovická 15, Praha 4, 141 00

6. února 2018

Plzeň, Hotel TREND, Kovářská 13a, 301 00

7. února 2018

Pardubice, Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, 530 03

13. února 2018

České Budějovice, Clarion Congress Hotel, Pražská třída 14, 370 01

14. února 2018

Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01

20. února 2018

Ústí n. Labem, Hotel Vladimir, Masarykova 36, 400 01

22. února 2018

Liberec, Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01

6. března 2018

Hradec Králové, Hotel Nové Adalbertinum, Velké nám. 32, 500 00

7. března 2018

Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703/84, 700 30

13. března 2018

Brno, Hotel Slavia, Solniční 243/17, 602 00

14. března 2018

 

Na seminář je nutné se REGISTROVAT !   Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz  Vyčkejte potvrzení registrace !

Upozorňujeme, že možnost parkování účastníkům není zajištěna

nutricni_vlastnosti_pozvanka_leden2018.pdf [374.12 KB]

 

Zdroj: PK ČR