Bezpečnost potravin

Seminář pro výrobce, dovozce a distributory bezlepkových potravin a surovin

Vydáno: 3. 6. 2010
Autor:

Seminář v rámci VII. celostátního setkání celiaků  se koná v pátek 11. 6. 2010 v Koutech nad Desnou.

V pátek, 11. června 2010 v 10:30 hodin v přednáškovém sále (zadní restaurace) hotelu Dlouhé Stráně v Koutech nad Desnou, jako součást VII. celostátního setkání celiaků v Jeseníkách.


Pořadatel:
Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu, občanské sdružení.

 


PROGRAM:

1.                              Aktuální legislativa potravin pro zvl.výživu s akcentem na nové nařízení EK, informace k získání dotací EU prostřednictvím firmy GRANTIKA České spořitelny, a.s. – ing. Šárka Hřebíčková, GRANTIKA České spořitelny a.s.

2.                               Výsledky analýz obsahu lepku v bezlepkových a přirozeně bezlepkových potravinách a surovinách ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha – ing. Dana Gabrovská, Csc., VÚPP (z důvodu zahraniční cesty ing, Gabrovské sdělení přednese ing. Iva Svobodová-Bušinová )

3.                              Představení Informačního  DVD o celiakii a bezlepkové dietě, výrobci a výrobky pro bezlepkovou dietu očima celiaků – ing. Iva Svobodová-Bušinová, Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu o.s.

4.                              Oblasti spolupráce s Poradenským centrem pro celiakii a bezlepkovou dietu v příštím období – Mgr. Blanka Kozáková, asistentka Poradenského centra pro celiakii a bezlepkovou dietu o.s.

 

V případě registrace firmy na setkání celiaků je účast pro zaměstnance firmy na semináři zdarma. Pro ostatní zájemce účastnický poplatek 500 Kč (bez DPH). Platba na místě.

Kontakt:

ing. Iva Svobodová-Bušinová

605 878 337

www.bezlepkovadieta.cz