Bezpečnost potravin

Seminář „Povinnosti potravinářských provozoven plynoucí z environmentální legislativy“

Vydáno: 25. 2. 2022
Autor: PK ČR

Seminář pořádaný PK ČR se uskuteční 21. dubna 2022.

Foto: Shutterstock

Potravinářská komora ČR Vás zve na seminář věnovaný problematice environmentální legislativy v potravinářství.

Cílem je souhrnně seznámit provozovatele potravinářských podniků s vybranou problematikou legislativy v oblasti životního prostředí.  Účastníci získají přehled mj. i o současných právních předpisech a legislativních požadavcích a v neposlední řadě o aktuálních novinkách z této oblasti ve vztahu k provozu potravinářského podniku.

Datum konání: 21. dubna 2022                               

Místo konání: Národní zemědělské muzeum, s. p. o., Kostelní 1300/44, Praha 7 nebo prostřednictvím MS TEAMS
Bude upřesněno před konáním akce

Vložné: 1500,- Kč 
(včetně DPH)                                                                                     

Začátek semináře: 9:00 hodin

NA SEMINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT!

 

  • Pozvánka včetně programu zde.
    Součástí přílohy jsou pokyny pro účastníky.

 

Zdroj: PK ČR