Bezpečnost potravin

Seminář PK ČR: „České cechovní normy – kvalita potravin“

Vydáno: 2. 10. 2020
Autor: PK ČR

Seminář se uskuteční 12. listopadu 2020.

Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny si Vás dovolují pozvat na seminář „České cechovní normy – kvalita potravin“ který se uskuteční 12. listopadu 2020 od 9.30 hodin Autoklub servisní s.r.o. (Autoklub ČR), Opletalova 29, 110 00 Praha 1 (v případě špatné epidemiologické situace proběhne seminář prostřednictvím MS Teams).

PROGRAM NALEZNETE V PŘÍLOZE

ZPŮSOB REGISTRACE

Svoji účast na semináři potvrďte, prosím, u paní Lenky Vondruškové ze sekretariátu PK ČR na e-mail: vondruskova@foodnet.cz, a to nejpozději do 1. listopadu 2020.

Pro více informací kontaktujte D.Gabrovskou na e-mailu: gabrovska@foodnet.cz nebo telefonu: +420 296 411 192. Seminář je bezplatný.

 

Zdroj: PK ČR