Bezpečnost potravin

Seminář – Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty

Vydáno: 15. 8. 2018
Autor: PK ČR

Seminář se koná 18. října 2018 ve Stráži pod Ralskem.

Pozvánka na seminář – Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (zkráceně KUSmem)

Česká technologická platforma pro potraviny a Česká membránová platforma si vás dovolují pozvat na třetí ročník semináře MEMPROPO 2018 v rámci projektu QJ 1510341 „Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (zkráceně KUSmem)“.

Místo konání Membránové inovační centrum – MemBrain s.r.o., Pod Vinicí 87, 471 27 Stráž pod Ralskem.

Datum: 18. října 2018

Registrovat se můžete na:  https://docs.google.com/forms/d/e/
1FAIpQLScIiN6FHdev26WzTJlbpPPzV5tKknlUg8UQ7PZFaNgTFmSesg/viewform

Poplatek: 500 Kč, studenti bez poplatku.

Z32-Pozvánka_seminar_Mempropo_2018.pdf [634.32 KB]

 

Zdroj: PK ČR