Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Rozhodování o riziku při nedostatku vědeckých informací do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv
Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv

Rozhodování o riziku při nedostatku vědeckých informací

Vydáno: 8.7.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Zpráva expertů, jejíž vytvoření financovala nadace IFT.
Institut potravinářských technologů (IFT) v USA svolal skupinu expertů, aby se zabývali problematikou aktuálního rozhodování a látkách, pro které je k dispozici nedostatek vědeckých informací a dále, aby definovali a vytvořili použitelný nástroj, který by napomohl manažerům bezpečnosti potravin efektivně a se znalostí vyhodnocovat dostupné vědecké důkazy při posuzování rizika z expozice chemickým látkám při aktuálním rozhodování.
K dispozici je zpráva expertů, kterou financovala nadace IFT.
 
Making Decisions about the Risks of Chemicals in Foods with Limited Scientific Information (pdf, 573 kB, 35 stran)
 
Zdroj: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 8, 2009, č. 3, s. 269–303
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021