Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Reorganizace Státního zdravotního ústavu do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Reorganizace Státního zdravotního ústavu

Vydáno: 14.6.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Reorganizace SZÚ od 1.4.2011.

S platností od 1. dubna 2011 proběhla reorganizace Státního zdravotního ústavu (SZÚ). Původně třístupňové vedení, které se v roce 2008 změnilo na čtyřstupňové, se opět vrátilo na třístupňové a byla znovu sestavena odborně transparentní centra:
– Centrum zdraví a životního prostředí
– Centrum zdraví, výživy a potravin
– Centrum hygieny práce a pracovního lékařství
– Centrum podpory veřejného zdraví
– Centrum epidemiologie a mikrobiologie
– Centrum toxikologie a zdravotní bezpečnosti

Centrum epidemiologie a mikrobiologie (CEM) vydává časopis pod názvem “Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie” (ISSN 1804-8668 pro tištěnou formu; ISSN 1804-8676 pro webovou formu). Uvedený časopis (tištěná forma) je ve fondu Zemědělské a potravinářské knihovny (ZPK).

Zdroj: Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie 20, 2011, č. 3, s. 85

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018