Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Evropská rada pro informace o potravinách
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
26.3.2021
Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy se ...
25.3.2021
Potravinářská inspekce varuje před dalším ...
9.3.2021
Potravinářská inspekce varuje před nebezpečným ...
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Dodržování pravidel biologické bezpečnosti je klíčové při prevenci i likvidaci nákazy
(15.4.2021)
Bylinkový trh v sobotu 17. dubna
(15.4.2021)
Odborný webinář PK ČR: Bezpečnost potravin a novinky nejen v potravinářské legislativě
(15.4.2021)
Olomoučtí vědci se podíleli na rozluštění dědičného kódu žita
(15.4.2021)
Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2021
(14.4.2021)
Vyhlášení osmého ročníku soutěže „Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“.
(14.4.2021)
Přístup k poskytování povinných a nepovinných informací o potravinách
(14.4.2021)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy se škodlivým obsahem hliníku a olova
(26.3.2021)
Potravinářská inspekce varuje před dalším nebezpečným doplňkem stravy s vysokým obsahem amygdalinu
(25.3.2021)
Potravinové banky v roce 2020 opět navýšily svůj obrat
(8.4.2021)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
26.3.2021
Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy se ...
25.3.2021
Potravinářská inspekce varuje před dalším ...
9.3.2021
Potravinářská inspekce varuje před nebezpečným ...
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
26.3.2021
Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy se ...
25.3.2021
Potravinářská inspekce varuje před dalším ...
9.3.2021
Potravinářská inspekce varuje před nebezpečným ...
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy se škodlivým obsahem hliníku a olova
(26.3.2021)
Potravinářská inspekce varuje před dalším nebezpečným doplňkem stravy s vysokým obsahem amygdalinu
(25.3.2021)
Potravinové banky v roce 2020 opět navýšily svůj obrat
(8.4.2021)
Přidat článek Reorganizace DG SANTE do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Školení BTSF
>
Školení BTSF
Reorganizace DG SANTE
Vydáno: 3.9.2020
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Organizační struktura DG SANTE od 1.9.2020
Organizační struktura DG SANTE od 1.9.2020
zde
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021