Bezpečnost potravin

Regionální potravina „Jak správně značit potraviny“ – od 11.3 – 16.4.2020 zrušeny všechny termíny semináře

Vydáno: 10. 3. 2020
Autor: Potravinářská komora ČR

Informace Potravinářské komory ČR o zrušení všech termínů semináře

Regionální potravina „Jak správně značit potraviny“ – od 11.3 – 16.4.2020 ZRUŠENY VŠECHNY TERMÍNY SEMINÁŘE NA ZÁKLADĚ MIMOŘÁDNÉHO OPATŘENÍ MZdr ČR

Nevíte si rady, co všechno musí obsahovat etiketa Vašeho výrobku? Tápete v oblasti legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků? Rádi byste zkusili štěstí v 10. ročníku soutěže o značku Regionální potravina? Tak právě pro Vás je určen seminář na téma „Jak správně značit potraviny?“, který se koná v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.

Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2019, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Ministerstva zemědělství, Státní veterinární správy a Státní zemědělské. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena).

SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.

Zdroj: Potravinářská komora ČR