Bezpečnost potravin

Publikace pro spotřebitele

Vydáno: 15. 4. 2013
Autor:

Informační centrum bezpečnosti potravin nabízí spotřebitelům nové publikace, které vydala Česká technologická platforma pro potraviny.

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství na základě dohody s pracovní skupinou pro bezpečnost potravin „České technologické platformy pro potraviny“  nabízí v omezeném množství publikaci od autora doc. Ing. Luboše Babičky, CSc. „Přídatné látky v potravinách„, která je určena spotřebitelům. Publikace byla vytištěna za finanční podpory Ministerstva zemědělství .

Informační centrum bezpečnosti potravin dále nabízí odborné veřejnosti „Příručku pro provozovatele potravinářských podniků„, která byla revidována a vydána koncem roku 2012.

Informační centrum bezpečnosti potravin  rovněž  (zdarma)  publikace v omezeném počtu  zasílá,  stačí  je objednat na e-mailové adrese olaf.deutsch@mze.cz. Zájemci si mohou publikace také osobně vyzvednout na Ministerstvu zemědělství (kontakt: Olaf Deutsch, tel.: 607 886 278).

Přílohy:
Přídatné látky v potravinách (pdf, 1,9 MB)
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků (pdf, 1,3 MB)

Související termíny

Ze slovníku Bezpečnost potravin A-Z portálu Bezpečnosti Potravin (klikněte pro zobrazení termínů):