Bezpečnost potravin

Publikace Optimalizace obsahu jodu v kravském mléce

Vydáno: 3. 3. 2014
Autor: SZÚ

Publikace má poskytnout chovatelům jednoduchou metodu spolehlivé orientace o aktuálním příjmu jodu u laktujících krav a spotřebitelům mléka o jeho obsahu v tomto produktu.

Publikace Optimalizace obsahu jodu v kravském mléce je určena pro chovatele hospodářských zvířat, veterinární lékaře, poradce pro výživu hospodářských zvířat, producenty minerálních krmných doplňků, kompetentní pracovníky Ministerstva zemědělství ČR, Ministerstva zdravotnictví ČR, případně dalších pracovišť zabývajících se životním prostředím, obchodem a potravinářským průmyslem. Rovněž představuje vhodný zdroj informací pro studenty všech typů škol se zemědělským, veterinárním, zdravotnickým a chemickým zaměřením.

Zdroj:  SZÚ