Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Projekty realizované v CHPR do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Projekty realizované v CHPR

Vydáno: 11.3.2007
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Ke zlepšení informovanosti ohledně dietární expozice přispělo Centrum hygieny potravinových řetězců v Brně řadou studií.
Centrum hygieny potravinových řetězců v Brně ve spolupráci s dalšími pracovišti realizovalo s cílem zlepšení informovanosti ohledně dietární expozice následující projekty:
  • Studie individuální spotřeby potravin (SISP) (podrobnosti: dofkova@chpr.szu.cz)
  • Metoda „Monte Carlo“ - Hodnocení expozice glykoalkaloidům z brambor (podrobnosti: jruprich@chpr.szu.cz)
  • Problematika nedioxinových PCB v ČR (podrobnosti: rehurkova@chpr.szu.cz)
  • Aktuální pohled na stafylokokové enterotoxiny v potravinách
  • Mykomon 2004 (Stanovení a identifikace toxinogenních vláknitých mikromycetů v potravinách)
  • Genomon 2004 (Stanovení a identifikace GMO v potravinách)
Česká a slovenská hygiena, 2, 2005, suppl. 3, s.55-59
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021