Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Projekt INPLISTA ke standardům bezpečnosti potravin do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Projekt INPLISTA ke standardům bezpečnosti potravin

Vydáno: 7.11.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Prostřednictvím informační základny pro mezinárodní standardy v potravinářském sektoru budou v jednotlivých zemích organizovány semináře.
INPLISTA - je projekt spolufinancovaný Evropskou unií. Tento projekt je zaměřen na poskytování informací malým a středním evropským podnikům ke standardům zajišťujícím kvalitu a bezpečnost potravin. V této souvislosti budou zorganizována následující školení:
Semináře k normám potravinové bezpečnosti, jejichž cílem bude poskytnout všeobecné informace k jednotlivým existujícím normám a jejich požadavkům.
Semináře k normám pro specifická potravinářská odvětví, zaměřené na záležitosti potravinové bezpečnosti pro sektor zpracování masa, mléka a sektor ovoce a zelenina.
Semináře ke specifickým záležitostem potravinové bezpečnosti, zejména k problematice vysledovatelnosti původu produktu, GMO a alergenů.
 
Konkrétní informace k této problematice budou šířeny prostřednictvím seminářů. Semináře nabízí možnost přímé diskuse s odborníkem a samozřejmě školení v problematice potravinářských standardů a specifických záležitostí týkajících se potravinářství. Vstup na seminář bude zdarma. Termíny seminářů v jednotlivých zemích budou k dispozici na webových stránkách projektu.
Pokud máte zájem o účast na některém ze seminářů v českém jazyce, kontaktujte prosím zástupce projektu pro ČR Ing. Andreu Pekárkovou, ÚZPI, Slezská 7, 120 56 Praha 2, tel.: +420 227 010 418, e-mail: pekarkova@uzpi.cz
 
 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021