Konference se uskuteční 16. a 17. 11. v Poděbradech.
Tisková zpráva SZPI ze dne 24. 10. 2012.
Časopis “Proceedings of the Nutrition Society“ zveřejňuje přednášky ze symposia ‘Metabolic flexibility in animal and human nutrition’ konaného 9. až 11. září 2011.
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 23.10.2012
Tisková zpráva MZe ze dne 24. 10. 2010.
Aktuální informace SZPI ze dne 24. 10. 2012.
Seznam se začleňuje do přílohy I nařízení 1334/2008/ES o aromatech. Látky, které nebyly posouzené jako bezpečné jsou uvedeny v příloze III.
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.
Tisková zpráva MZe ze dne 23. 10. 2012.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 42. týdnu 2012: 15.10.–21.10. 2012 (v češtině).
Informace SZPI ze dne 22. 10. 2012
V letech 2007 – 2011 byl sledován obsah syntetických barviv u vzorků zmrzlin vyrobených neprůmyslovou cestou.