Bezpečnost potravin
25. 10. 2012

Konference se uskuteční 16. a 17. 11. v Poděbradech.


24. 10. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 24. 10. 2012.


24. 10. 2012

Časopis “Proceedings of the Nutrition Society“ zveřejňuje přednášky ze symposia ‘Metabolic flexibility in animal and human nutrition’ konaného 9. až 11. září 2011.


24. 10. 2012

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 23.10.2012


24. 10. 2012

Tisková zpráva MZe ze dne 24. 10. 2010.


24. 10. 2012

Aktuální informace SZPI ze dne 24. 10. 2012.


24. 10. 2012

Seznam se začleňuje do přílohy I nařízení 1334/2008/ES o aromatech. Látky, které nebyly posouzené jako bezpečné jsou uvedeny v příloze III.


23. 10. 2012

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.


23. 10. 2012

Tisková zpráva MZe ze dne 23. 10. 2012.


22. 10. 2012

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 42. týdnu 2012: 15.10.–21.10. 2012 (v češtině).


22. 10. 2012

Informace SZPI ze dne 22. 10. 2012


22. 10. 2012

V letech 2007 – 2011 byl sledován obsah syntetických barviv u vzorků zmrzlin vyrobených neprůmyslovou cestou.


1 685 686 687 688 689 1 802