Bezpečnost potravin
19. 7. 2013

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) dokončil hlavní část práce, která má poskytnout vědecký základ pro modernizaci kontrol masa v celé EU.


18. 7. 2013

Tisková zpráva SRS ze dne 17. 7. 2013.


18. 7. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 17. 7. 2013.


18. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 18. 7. 2013.


17. 7. 2013

Tisková zpráva SRS ze dne 12. 7. 2013.


17. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila značné překročení maximálního limitu reziduí látek benzalkonium chlorid a DDAC, a to o několik řádů.


16. 7. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 28. týdnu 2013: 8. 7.–14.7. 2013 (v češtině).


16. 7. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 16. 7. 2013.


16. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila překročení nejvyššího přípustného množství konzervantů (součet obsahu kyseliny benzoové a kyseliny sorbové).


16. 7. 2013

Druhý nález afrického moru prasat v Bělorusku z počátku tohoto týdne byl potvrzen.


15. 7. 2013

Pro stanovení kvality bílkovin by podle FAO měla být preferována metoda DIAAS.


15. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 7. 2013.


1 639 640 641 642 643 1 802