Bezpečnost potravin
2. 9. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 35. týdnu 2013: 26. 8 .– 1. 9. 2013 (v češtině).


30. 8. 2013

Výživovým přínosem hub je poměrně vysoký obsah bílkovin, potravní vlákniny a provitaminu D2, jejich nízká energetická hodnota a nízký obsah tuků.


30. 8. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 30. 8. 2013.


30. 8. 2013

Tisková zpráva MZe ze dne 30. 8. 2013.


30. 8. 2013

Příspěvky ze semináře konaného 30. 8. 2013 na výstavě Země živitelka


29. 8. 2013

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


29. 8. 2013

Tisková zpráva SRS ze dne 28. 8. 2013.


29. 8. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 8. 2013.


28. 8. 2013

Jak správně označit složky (zejm. přídatné látky), které byly do výrobku přidány např. ve formě pekařské směsi a které již ve finálním výrobku vůbec nejsou zastoupeny.


27. 8. 2013

Logo CEFF je poskytnuto výrobkům splňujícím kritéria projektu CEFF, tj. bez konzervantů, umělých sladidel, barviv a glutamátu.


27. 8. 2013

Bylo testováno 13 balených porcovaných výrobků s názvem Poličan krájený.


26. 8. 2013

Zeaxanthin je společně s luteinem jednou z hlavních komponent makulárního pigmentu lidského oka.


1 634 635 636 637 638 1 802