Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 35. týdnu 2013: 26. 8 .– 1. 9. 2013 (v češtině).
Výživovým přínosem hub je poměrně vysoký obsah bílkovin, potravní vlákniny a provitaminu D2, jejich nízká energetická hodnota a nízký obsah tuků.
Tisková zpráva SZPI ze dne 30. 8. 2013.
Tisková zpráva MZe ze dne 30. 8. 2013.
Příspěvky ze semináře konaného 30. 8. 2013 na výstavě Země živitelka
Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.
Tisková zpráva SRS ze dne 28. 8. 2013.
Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 8. 2013.
Jak správně označit složky (zejm. přídatné látky), které byly do výrobku přidány např. ve formě pekařské směsi a které již ve finálním výrobku vůbec nejsou zastoupeny.
Logo CEFF je poskytnuto výrobkům splňujícím kritéria projektu CEFF, tj. bez konzervantů, umělých sladidel, barviv a glutamátu.
Bylo testováno 13 balených porcovaných výrobků s názvem Poličan krájený.
Zeaxanthin je společně s luteinem jednou z hlavních komponent makulárního pigmentu lidského oka.