Bezpečnost potravin
1. 11. 2013

Seminář „Úřední kontrola krmiv“ se bude konat 28. 11. 2013 v budově Ministerstva zemědělství.


1. 11. 2013

Úřad pro kontrolu potravin ve Velké Británii (FSA) naléhavě varuje spotřebitele před konzumací tablet na spalování tuku (fat-burner) obsahujících sloučeninu 2,4-dinitrofenol (DNP).


31. 10. 2013

Nová publikace PK ČR „Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví / Zdravotní tvrzení na potravinách“.


30. 10. 2013

Nařízení Evropské komise č. 985/2013/EU, kterým se mění a opravuje nařízení 1334/2008/ES, pokud jde o některé aromatické látky.


30. 10. 2013

GM brambory Innate a jablka Arctic jsou posuzovány americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA).


29. 10. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 43. týdnu 2013: 21.10 .– 27. 10. 2013 (v češtině).


29. 10. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29. 10. 2013.


25. 10. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 24. 10. 2013.


25. 10. 2013

Bakterie rodu Cronobacter vykazují extrémní odolnost vůči vysokému osmotickému tlaku a vysychání, a proto jsou schopny dlouhodobě přežívat v potravinách s velmi nízkou aktivitou vody.


24. 10. 2013

Třetí odborné setkání iniciativy „Vím, co jím a piju“ se uskuteční ve středu 13. 11. 2013 v Brně.


24. 10. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 24. 10. 2013.


23. 10. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 22. 10. 2013.


1 626 627 628 629 630 1 802