Bezpečnost potravin

Pozvánka na odborné školení „Soudní rozhodnutí v oblasti označování potravin a jejich dopad do praxe“

Vydáno: 24. 6. 2025
Autor: VŠCHT

Foto: Shutterstock

Ústav konzervace potravin VŠCHT Praha si vás dovoluje pozvat na odborné školení Mgr. Samuela Rybnikára, Ph.D. „Soudní rozhodnutí v oblasti označování potravin a jejich dopad do praxe“.

Kdy: v úterý 9. září 2025 od 9:00 do 16:00

Kde: VŠCHT Praha, Technická 5, budova B

Cena: 3 750 Kč

Školení bude zaměřeno na praktický výklad pravidel pro označování potravin dle platné legislativy EU. Účastníci se seznámí s nejčastějšími pochybeními i s příklady z praxe. Zvláštní pozornost bude věnována významným soudním rozhodnutím, která ovlivnila výklad a aplikaci předpisů v oblasti označování potravin. Součástí bude také návod, jak relevantní soudní rozhodnutí vyhledávat, jak s nimi dále pracovat a jak správně interpretovat jejich obsah.
Výklad je určen pracovníkům  v potravinářství, státní správě i kontrolním orgánům.

Pozvánka: ZDE

Registrace: https://forms.office.com/e/ntkZRgLW5u

Kontaktní osoba: Ing. Eva Rudolfová – rudolfoe@vscht.cz

Zdroj: PK ČR, Ústav konzervace potravin VŠCHT