Bezpečnost potravin

Pozvánka na konferenci CEfood2022

Vydáno: 13. 4. 2022
Autor: KM EFSA

27. - 30. září 2022, Terme Čatež, Slovinsko

Dovolujeme si Vás informovat o konferenci CEfood2022

 CEFood

11. středoevropský kongres o potravinách a výživě

„Potraviny, technologie a výživa pro zdravé lidi ve zdravém prostředí“

27. – 30. září 2022, Terme Čatež, Slovinsko

 Pod čestnou záštitou
prezidenta Slovinské republiky Boruta Pahora

Vyzýváme vás, abyste do uvedených termínů (zde) přihlásili své prezentace do řádné části kongresu a potvrdili svou účast na mnoha zajímavých kongresových akcích.

Během „post-covidové“ normalizační fáze kongres umožní sblížení profesí a odborníků ze 17 zemí CEI, které se aktivně zapojily do kongresu CEFood.

Oblast potravin / výživy / životního prostředí nabývá v posledních desetiletích nových rozměrů, které jsme v minulosti buď zanedbávali, nebo si je jasně neuvědomovali. Je zřejmé, že doba se změnila a je třeba nových přístupů.

Věříme, že tato akce poskytne komplexnější přehled o okolní oblasti, která představuje 250 milionů lidí, nemluvě o kulturních a dalších rozměrech, které se v posledních týdnech prezentovaly.

Velmi se těšíme na vaši účast na zajímavém vědeckém programu a další zážitky z oblasti slovinské kuchyně a jejího gastronomického dědictví na kongresu.

Více informací naleznete na stránkách CEfood2022 a v přiloženém oznámení.

Zdroj: Slovinský KM EFSA