Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Potravinárstvo 4/2012 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Potravinárstvo 4/2012

Vydáno: 11.1.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Vědecký časopis pro potravinářství v elektronické formě.

Potravinárstvo, 6.ročník, 4/2012 (pdf, 10,3 MB)

Obsah:
HISTOLOGICAL CHANGES IN POECILIA RETICULATA AFTER INTERACTION OF IONIZING RADIATION AND ZINC SULFID (Histologické změny u Poecilia reticulata (Živorodka duhová, Paví očko) po interakci s ionizujícím zářením a sulfidem zinečnatým)   Viera Almasiova, Andrej Renčko, Katarína Holovská, Michaela Špalková
QUANTIFICATION OF GENETICALLY MODIFIED MAIZE MON 810 IN PROCESSED FOODS (Určení množství geneticky modifikované kukuřice MON 810 ve zpracovaných potravinách)   Eva Bergerová, Zuzana Godálová, Peter Siekel
EFFECTIVE ANTIOXIDANT PHENOLIC COMPOUNDS IN SELECTED VARIETIES OF APPLES (Efektivní antioxidant fenolické sloučeniny ve vybraných odrůdách jablek)  Dominika Bončíková,     Tomáš Tóth, Ján Tomáš, Dalaram Suleiman, Juraj Tóth, Marek Slávik
'OBWARZANEK KRAKOWSKI' AS A TRADITIONAL FOOD ('OBWARZANEK KRAKOWSKI' jako tradiční jídlo)   Dorota Gałkowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
THE CADMIUM INTAKE OF SELECTED LEGUMES IN MODEL CONDITIONS (Příjem kadmia vybranými luštěninami za modelových podmínek)   Ľuboš Harangozo, Radovan Stanovič, Július Árvay, Pavol Trebichalský
EFFECT OF NITROGEN APPLICATION ON SELECTED NUTRITIONAL COMPONENTS OF POTATO TUBERS (Efekt aplikace dusíku na vybrané výživové složky bramborových hlíz)  Diana Hrabovská, Janette Musilová, Judita Bystrická, Ján Tomáš, Daniel Bajčan
INFLUENCE OF MEAT MATURATION TO THE PRESENCE OF COLIFORM BACTERIA (Vliv zrání masa na  přítomnost  koliformních bakterií)   Simona Kunová, Klára Vavrišínová, Miroslava Kačániová, Juraj Čuboň, Dagmar Kozelová, Ľubomír Lopašovský
APPLICATION OF NISIN INTO SLOVAK FERMENTED SALAMI PÚCHOV (Aplikace nisinu do slovenského fermentovaného salámu Púchov)   Andrea Laukova, Peter Turek
INFLUENCE OF LIFETIME EXPOSURE OF SUBLETHAL DOSES OF CADMIUM TO SELECTED PARAMETERS OF CARBOHYDRATE METABOLISM (Vliv doby expozice subletálních dávek kadmia na vybrané parametry  uhlohydrátového metabolismu)   Agnesa Lukačínová, Jaroslava Nováková, Eva Lovásová, Iveta Cimboláková, František Ništiar
MICROBIAL STATUS AND QUALITY OF RABBIT MEAT AFTER RABBITS FEED SUPPLEMENTATION WITH PHYTO-ADDITIVES (Mikrobiální status a kvalita králičího masa po suplementaci králičího krmiva fyto-aditivami)   Monika Pogány Simonová, Andrea Lauková, Ľubica Chrastinová, Renáta Szabóová, Viola Strompfová
COMPARISON OF THE QUALITY OF VEGETABLE OILS DESIGNED FOR THE FRYING FOOD (Srovnání kvality rostlinných olejů určených na smažení jídla)
Lucia Zeleňáková, Silvia Pastyriková, Radoslav Židek, Ladislav Mura
EFFECT OF SELECTED FEED ADDITIVES ON INTERNAL QUALITY PARAMETERS OF TABLE EGGS
Henrieta Arpášová, Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Veronika Šidlová
XENOBIOTICS AND BIOGENIC ELEMENTS IN RAW COW'S MILK (Xenobiotika a biogenní prvky v nezpracovaném kravském mléce)   Anetta Lukáčová, Dominika Gajdošová, Peter Massányi, Jozef Golian, Agnieszka Greń
DEVELOPMENT OF MILK CONSUMPTION AND MARKETING ANALYSIS OF ITS DEMAND (Vývoj spotřeby mléka a tržní analýza jeho poptávky)
  Ľubica Kubicová, Marta Habánová


Zdroj:   http://www.potravinarstvo.com/

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018