Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Potravinárstvo 3/2012 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Potravinárstvo 3/2012

Vydáno: 5.11.2012
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Vědecký časopis pro potravinářství v elektronické formě.

Potravinárstvo, 6. ročník, 3/2012 (říjen) (pdf, 7,7 MB)

Obsah:
NUTRITIONAL AND HEALTH BENEFITS OF BUCKWHEAT (Nutriční a zdravotní benefity pohanky)  Martina Danihelová, Ernest Šturdík
BAKERY ENZYMES IN CEREAL TECHNOLOGIES (Pekařské enzymy v cereálních technologiích)  Ľubomír Mikuš, Ladislav Dodok, Mária Kováčová, Ladislav Staruch, Václav Koman
COMPARISON AND ASSESSMENT OF LEPTIN RECEPTOR EXPRESSION BY THE FOLLOWING ORIGAMI AETHEROLEUM STUDY AT BROILER CHICKENS COBB 500 (Srovnání  a vyhodnocení exprese leptinových receptorů origami aetheroleum studií v brojlerových kuřatech COBB 500)   Ľubica Mrázová, Radoslav Židek, Mária Angelovičová, Martin Král
ACTIVE PACKAGING SYSTEM FOR MEAT AND MEAT PRODUCTS (Aktivní balící systém pro maso a masné produkty) Adriana Pavelková, Erika Flimelová
NUTRITION LABELLING OF FOOD AND ALLERGEN IN FOOD (Nutriční značení potravin a alergenů v potravinách)  Ondrej Revák, Jozef Golian
POLYPHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDATIVE ACTIVITY OF WINES FROM THE SOBRANCE WINE REGION  (Obsah polyfenolů a antioxidační aktivita vína z regionu Sobrance)  Eva Špakovská, Slavomír Marcinčák, Martin Bača, Peter Turek
INPUT OF CADMIUM FROM SOIL INTO LENTIL AND FABABEAN SEEDS (Přísun kadmia z půdy do čočky a semen bobu)  Mária Timoracká, Alena Vollmannová, Dalaram Ismael
ANALYSIS OF SELECTED DETERMINANTS OF ALIMENTATION HYGIENE OF SCHOOL CHILDREN (Analýza vybraných klíčových faktorů hygieny výživy školních dětí)   Lucia Zeleňáková, Dagmar Kozelová, Miriam Pietriková   EFFICIENCY OF REAL-TIME PCR FOR 18S RRNA AMPLIFICATION OF SORBUS DOMESTICA, L. (Účinnost amplifikace jeřábu oskeruše L. metodou PCR v reálném čase u 18S RRNA)
Jana Žiarovská, Petronela Poláčeková 

Zdroj:   http://www.potravinarstvo.com/

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018