Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Antimikrobiální rezistence
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Evropská rada pro informace o potravinách
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Aktualizovaný seznam Národních referenčních laboratoří
(24.2.2021)
Výroční zpráva o činnosti NRL za rok 2020
(24.2.2021)
Mykotoxiny v doplňcích stravy z ostropestřce mariánského
(24.2.2021)
dTest: Test bezlepkových chlebů 2021
(24.2.2021)
Konference Výživa a zdraví 2021
(23.2.2021)
Videopřednáška: Je možné zajistit udržitelnou produkci zdraví prospěšných potravin?
(23.2.2021)
EU připravuje revizi legislativy k transportu zvířat
(23.2.2021)
->
Nejčtenější za 30 dnů
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem stravy s vysokým obsahem amygdalinu
(28.1.2021)
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ostré kovové střepiny
(27.1.2021)
Plesnivý kalendář
(26.1.2021)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem stravy s vysokým obsahem amygdalinu
(28.1.2021)
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ostré kovové střepiny
(27.1.2021)
Plesnivý kalendář
(26.1.2021)
Přidat článek Potravinářský zpravodaj 11/2008 do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Potravinářský zpravodaj
>
Potravinářský zpravodaj
>
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv
>
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv
Potravinářský zpravodaj 11/2008
Vydáno: 21.1.2009
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
List Potravinářské komory ČR
Potravinářský zpravodaj - listopad 2008
(pdf, 5,84 MB)
Zdroj: Vydavatelství
AGRAL s.r.o.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021