Bezpečnost potravin

Potravinářský úterek „Současný stav českého ovocnářství“

Vydáno: 16. 4. 2018
Autor: ÚZEI

Přednáška se koná 24. 4. 2018 v Klubu techniků na Novotného lávce v Praze.

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku „Současný stav českého ovocnářství“.

S tradičním oborem našeho zemědělství, stavem a podmínkami pro pěstování většiny ovocných druhů a s důvody, proč v posledních letech dochází v České republice k výraznějšímu úbytku sazeb většiny ovocných druhů seznámí posluchače přednášející Ing. Martin Ludvík z Ovocnářské unie ČR.

Bližší informace a abstrakt k akci naleznou zájemci zde.

 

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly  (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma „ovocnářství“.

 

 

Zdroj: ÚZEI