Bezpečnost potravin

Potravinářské semináře a konference: září 2006

Vydáno: 31. 8. 2006
Autor:

V našem výběru jsme se zaměřili na domácí odborné akce a akce pořádané pro širokou veřejnost.

Potravinářské semináře a konference: září 2006
[http://www.agronavigator.cz/images/system/email.gif] [http://www.agronavigator.cz/images/system/printer.gif] Článek : 51013 ; Vydáno : 31.8. 2006 – Zdroj: Agronavigátor ; Autor : RNDr. Marie Forejtová
V našem výběru jsme se zaměřili na domácí odborné akce a akce pořádané pro širokou veřejnost.
2. 9. 2006
Seminář Bezpečné stravování, zdravá výživa a české potraviny
Dne 2. 9. 2006 se od 8.30 hod. uskuteční v Relaxcentru Bělá pod Pradědem seminář Bezpečné stravování, zdravá výživa a české potraviny. Pořádá: OAK Jeseník a Informační centrum bezpečnosti potravin ÚZPI.
Kontakt: tel.: 721 354 260 
    
3. 9.-8. 9. 2006
Znojemský hrozen 2006
8. mezinárodní televizní a rozhlasový festival o gastronomii
Znojmo, http://www.znojemsky-hrozen.cz/2006/cz/index.php
 
11. 9.-13. 9. 2006
 
19. 9.-21. 9. 2006
 
21.9.-23. 9. 2006
Moderní gastronomie
Kontraktační a prodejní výstava
ČEZ Arena Pardubice, tel: 466 035 120, 724 791 404, E-mail: daniela.fikejsova@mrfp.cz