Bezpečnost potravin

Parmská letní škola: Rizika/prospěšnost v oblasti bezpečnosti potravin a výživy

Vydáno: 21. 3. 2019
Autor: KM EFSA

Parma, 11. – 13. června 2019

EFSA a Parmská universita, ve spolupráci s Katolickou universitou Sacro Cuore v Piacenze, Školou pokročilých studií potravin a výživy (součást Parmské university), Dánskou technickou univerzitou, Švédskou národní agenturou pro potraviny, Barcelonskou universitou a italským Vrchním hygienickým ústavem připravují 3-denní letní školu, otevřenou mladým vědcům z celého světa.

Letošní ročník bude zaměřen na rizika/prospěšnost v oblasti bezpečnosti potravin a výživy a uskuteční se v sídle EFSA v Parmě 11. – 13. června 2019.

Obecným cílem školy je účastníkům poskytnout příležitost učit se od nejlepších expertů na využívání přístupu hodnocení rizika/prospěšnosti v oblastech bezpečnosti potravin a výživy. A to jak formou teorie, tak i praktických procvičování na případových studiích a komunikace výsledků studií hodnocení rizika/prospěšnosti.

Počet účastníků je omezen na 150. Registrace je možná online do 30. 5. 2019.

Veškeré informace naleznete na internetových stránkách akce.

Zdroj: Parma summer school