Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Parmská letní škola: Rizika/prospěšnost v oblasti bezpečnosti potravin a výživy do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Parmská letní škola: Rizika/prospěšnost v oblasti bezpečnosti potravin a výživy

Vydáno: 21.3.2019
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Parma, 11. – 13. června 2019

EFSA a Parmská universita, ve spolupráci s Katolickou universitou Sacro Cuore v Piacenze, Školou pokročilých studií potravin a výživy (součást Parmské university), Dánskou technickou univerzitou, Švédskou národní agenturou pro potraviny, Barcelonskou universitou a italským Vrchním hygienickým ústavem připravují 3-denní letní školu, otevřenou mladým vědcům z celého světa.

Letošní ročník bude zaměřen na rizika/prospěšnost v oblasti bezpečnosti potravin a výživy a uskuteční se v sídle EFSA v Parmě 11. – 13. června 2019.

Obecným cílem školy je účastníkům poskytnout příležitost učit se od nejlepších expertů na využívání přístupu hodnocení rizika/prospěšnosti v oblastech bezpečnosti potravin a výživy. A to jak formou teorie, tak i praktických procvičování na případových studiích a komunikace výsledků studií hodnocení rizika/prospěšnosti.

Počet účastníků je omezen na 150. Registrace je možná online do 30. 5. 2019.

Veškeré informace naleznete na internetových stránkách akce.

Zdroj: Parma summer school

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018