Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Papainová proteáza pro výrobce biskvitů a krekerů do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Papainová proteáza pro výrobce biskvitů a krekerů

Vydáno: 26.1.2008
Tisk článku
Společnost AB Enzymes uvedla na trh novou papainovou proteázu určenou zejména výrobcům biskvitů a krekerů.
Společnost AB Enzymes (biotechnologická společnost s dlouholetou tradicí, zabývající se vývojem a výrobou enzymů pro potravinářské účely, živočišnou výrobu i technické použití) uvedla na trh novou papainovou proteázu určenou zejména výrobcům biskvitů a krekerů. Práškový preparát s názvem Veron S50 redukuje odpor k natažení a zlepšuje vlastnosti těsta. Optimalizuje charakteristiky pečených biskvitů a krekerů jako je křehkost, hnědnutí, hladkost povrchu, tvarová stabilita, jednotná hmotnost a velikost. Aplikace preparátu Veron S50 umožní výrobcům používat mouku s vysokým obsahem proteinu. Veron S50 je vhodný rovněž jako náhrada metabisulfitu sodného. Společnost vyrábí pro specifické účely i následující druhy preparátů:
VERON® W, speciální proteinázový preparát s xylanázovou aktivitou pro rychlou úpravu lepku v oplatkovém těstě. Snižuje viskozitu těsta a umožňuje snížení obsahu vody až o 10 %. VERON® L10, kapalný proteinázový preparát na bázi papainu pro výrobu biskvitů a krekerů. Hydrolyzuje strukturu lepku do té míry, že těsto ztrácí elastické vlastnosti, lépe se laminuje a nesmršťuje se. VERON® P se může používat ke standardizaci mouky, umožňující dosáhnout ve mlýně požadovaných extenzografických a alveografických hodnot. AB Enzymes uvedla na trh i nové druhy enzymů pro pivovarský průmysl, které degradují nežádoucí látky v pivu a zvyšují tak jeho kvalitu. Více informací na adrese
http://www.fdin.co.uk/news/index.php?type=related&generate=yes&news_article_id=18436926#18436926 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018