Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Online kurz k problematice vakuového balení do kategorie

Mikrobiální rizika > Mikrobiální rizika> Rizikové faktory - Archiv> Rizikové faktory - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Online kurz k problematice vakuového balení

Vydáno: 16.9.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Kurz je volně přístupný všem uživatelům.
Úřad pro potraviny ve Velké Británii (FSA) vytvořil nový online kurz, který se zaměřuje na vakuové balení a balení v modifikované atmosféře. Cílem kurzu je zvýšit povědomí o tomto typu balení a o mikrobiologické bezpečnosti při jeho použití.
Kurz je určen také těm, kteří se chtějí dovědět více o otravách z potravin způsobených bakterií Clostridium botulinum a o bezpečnosti potravin.
Online kurz bude prezentován na konferenci, která se uskuteční ve dnech 21.–23. září 2009 v Nottinghamu (Charted Institute of Environmental Health).
 
Přístup k online kurzu: Vacuum packing and modified atmosphere packing of food
 
Zdroj: FSA
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018