Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Online kurz: Bezpečnost potravin během krize do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Online kurz: Bezpečnost potravin během krize

Vydáno: 21.4.2020
Tisk článku
Autor: EIT Food
Bezplatný online kurz je určen spotřebitelům se zájmem o potraviny či bezpečnost potravin.
EIT Food online kurz s názvem Panic-buying during crisis: How do food supply chains cope? (Nákupní panika během krize: Jak se s tím vyrovnají potravinové dodavatelské řetězce) je určený všem spotřebitelům a lidem se zájmem o potraviny či bezpečnost potravin.
Během kurzu budou zodpovězeny otázky týkající se potravinové bezpečnosti, které vyvstaly společně s probíhající pandemií COVID-19. Dále bude popsán celý agro-potravinářský řetězec včetně toho, jak se tento sektor vyrovnává se současnou krizí.
Online kurz je možné absolvovat bezplatně.
Kurz je dostupný
pouze v anglickém jazyce.
 
Pro přihlášení do kurzu přejděte na: https://www.futurelearn.com/courses/resilience-food-supply-chain/1?utm_source=EIT+Food+Education+DB&utm_campaign=8447adddf6-EMAIL_CAMPAIGN_2020_02_03_10_37_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_1621d6a070-8447adddf6-381591994.

Zdroj: EIT Food
 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018