Bezpečnost potravin

Odborná akce: Nejnovější zkušenosti s odhalováním falšování potravin

Vydáno: 17. 5. 2012
Autor: Převzato z Agronavigator.cz

Přednáška Ing. Petra Cuhry - ředitele inspektorátu SZPI v Praze se koná dne 29. května 2012 od 14 h v rámci potravinářských úterků.

ČPS o.s. Praha a ÚZEI Praha pořádají dne 29. května 2012 od 14 h v rámci  potravinářských úterků přednášku „Nejnovější zkušenosti s odhalováním falšování potravin“ v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 414, ve 4.p.
POZVÁNKA

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) se v poslední době stále častěji setkává s případy nejakostních (nekvalitních) a falšovaných potravin. Na rozdíl od bezpečnosti potravin, kde je situace v České republice a celé střední Evropě velmi dobrá, kvalita potravin je podle kontrolních zjištění SZPI z poslední doby v řadě případů problematická a některé výsledky kontrol uplynulém roce by se daly označit za alarmující.
(Část abstraktu přednášky)

Kontakty:
Ing. Lenka Mejstříková, tel.: 222 000 309,
mejstrikova.lenka@uzei.cz
Ing. Lenka Kopalová (ČPS), tel.: 224 252 842