Bezpečnost potravin

Odborná akce: Kvalita a mýty o cereálních výrobcích

Vydáno: 7. 6. 2012
Autor: Převzato z Agronavigator.cz

Přednáška Doc. Ing. Josefa Příhody, CSc., Ing. Marcely Slukové, Ph.D. z Ústavu sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha, se koná dne 26. června 2012 od 14:00 h v rámci potravinářských úterků.

ČPS Praha a ÚZEI Praha pořádají dne 26. května 2012 od 14 h v rámci  potravinářských úterků přednášku „Kvalita a mýty o cereálních výrobcích“ v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 414, ve 4.p.
Kontakty:
Ing. Lenka Mejstříková, tel. 222 000 309, e-mail: mejstrikova.lenka@uzei.cz
Ing. L. Kopalová, tel. 224 252 842