Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Nové publikace - Jak poznáme kvalitu? do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Aktivity ICBP > Zdroje ICBP - Archiv> Aktivity ICBP> Zdroje ICBP - Archiv
Aktuality > Aktuality

Nové publikace - Jak poznáme kvalitu?

Vydáno: 15.8.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Byly vydány nové publikace České technologické platformy pro potraviny: „Sýry a tvarohy“, „Chléb a pečivo“, „Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich“ v rámci edice Jak poznáme kvalitu?

Sdružení českých spotřebitelů, o.s. vydalo pro Českou technologickou platformu pro potraviny tři nové publikace v rámci edice "Jak poznáme kvalitu".


Jak poznáme kvalitu? Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
(pdf, 1,6 MB)
Autor: Ing. Miloš Kavka   (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červenec 2013)

 

 
Jak poznáme kvalitu? Sýry a tvarohy (pdf, 3,1 MB)
Autoři: Ing. Oldřich Obermaier, CSc., Ing. Vladimír Čejna, Ph.D. (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červenec 2013)


Jak poznáme kvalitu?  Chléb a pečivo
(pdf, 1,2 MB)
Autoři: Doc. Ing. Josef Příhoda CSc., Ing. Marcela Sluková, PhD., Ing. Jaromír Dřízal (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, srpen 2013)

 

 
Publikace jsou dostupné v elektronické podobě. Tištěné jsou k dispozici v sídle SČS, Budějovická 73, 140 00 Praha 4. V případě zájmu o tištěné publikace kontaktujte pí. Bergmanovou (tel.: 261263574).

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018