Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“ do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Aktivity ICBP > Zdroje ICBP - Archiv> Aktivity ICBP> Zdroje ICBP - Archiv
Aktuality > Aktuality

Nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“

Vydáno: 14.8.2014
Tisk článku
Autor: Česká technologická platforma pro potraviny, SČS
Sdružení českých spotřebitelů, o.s. vydalo pro Českou technologickou platformu pro potraviny 3 nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“.

Nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“ byly vydány za podpory Ministerstva zemědělství ČR v rámci priori­ty pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel při České technologické platformě pro potraviny.

Jak poznáme kvalitu? Vejce“, autor Ing. Barbora Boháčková, vydalo Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, květen 2014

Jak poznáme kvalitu? Tuky a oleje“, autor Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., vydalo Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červen 2014

Jak poznáme kvalitu? Mléko a mléčné výrobky“, autor Ing. Jiří Kopáček, CSc., vydaly Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. a Potravinařská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, srpen 2014

Publikace jsou k dispozici v PDF formátu zde

Přílohy:


Zdroj:  Česká technologická platforma pro potraviny,
            Sdružení českých spotřebitelů, o.s.

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018