Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Nabídka seminářů na téma bezpečnost potravin a zdravá výživa do kategorie

Aktivity ICBP > Zdroje ICBP - Archiv> Aktivity ICBP> Zdroje ICBP - Archiv

Nabídka seminářů na téma bezpečnost potravin a zdravá výživa

Vydáno: 28.4.2014
Tisk článku
Autor: Olaf Deutsch
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství (dále ICBP) nabízí zdarma zajištění přednášek na téma prevence onemocnění z potravin a bezpečnost potravin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na přednáškách se účastníci dozví o systému bezpečnosti potravin v ČR a o činnosti Informačního centra bezpečnosti potravin MZe (15-20 minut, lektor 1. části semináře - Olaf Deutsch, ICBP MZe). V druhé části semináře budou účastníci informováni o prevenci onemocnění z potravin, o rizicích z potravin a o výživových doporučeních (40-60 minut, lektorka 2. části semináře - MUDr. Jolana Rambousková, CSc., 3. LF UK). Přednáška částečně vychází z tématu Světové zdravotnické organizace (WHO) 5 klíčů k bezpečnému stravování. 

Účastníci přednášek dostanou tištěný materiál k dané tématice (Sborník) a letáky s tematikou WHO "5 klíčů k bezpečnému stravování". 


Objednávky přednášek zasílejte e-mailem na adresu: olaf.deutsch@mze.cz, informace na  tel.: 607 886 278.

ICBP MZe zajišťuje lektory přednášek, jejich cestovné a tištěný materiál pro účastníky. Zájemce o přednášku (spoluorganizátor) zajišťuje místo přednášky, techniku (PC, dataprojektor) a účastníky.

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018