Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Mikrobiologie čerstvého ovoce a zeleniny do kategorie

Rizikové faktory - Archiv > Rizikové faktory - Archiv> Potravinářství - Archiv

Mikrobiologie čerstvého ovoce a zeleniny

Vydáno: 22.8.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Nová publikace s názvem Microbiology of Fresh Produce je věnována problémům mikrobiologie produkce čerstvého ovoce a zeleniny.
Mikrobiologie čerstvého ovoce a zeleniny
Americká mikrobiologická společnost (American Society for Mikrobiology) vydala novou publikaci s názvem Microbiology of Fresh Produce (Karl R. Matthews– Michael P. Doyle, December 2005, 239 stran, ISBN-10: 1555813577, ISBN-13: 9781555813574, 99,95 USD), která je věnována problémům mikrobiologie čerstvě sklizené produkce ovoce a zeleniny. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány následujícím tématům:
* Mikroorganismy spojované s ovocem a zeleninou
* Úloha správné zemědělské praxe v bezpečnosti čerstvého ovoce a zeleniny
* Biologie patogenních mikroorganismů přenášených potravou, vyskytujících se v ovoci a zelenině
* Posklizňová manipulace a zpracování – zdroje mikroorganismů a dopady sanitačních procedur
* Mikrobiologická bezpečnost čerstvě sklizené produkce
* Naklíčená semena – současná situace v oblasti mikrobiologické bezpečnosti
* Spotřebitelské preference a praktiky při zpracovávání čerstvého ovoce a zeleniny.
Více informací na adrese
http://www.nutraingredients.com/news/ng.asp?n=79048-food-safety-salmonella-e-coli
                                                       
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021