Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Medový chléb společnosti Sara Lee do kategorie

Vlivy na zdraví - Archiv > Vlivy na zdraví - Archiv> Potravinářství - Archiv

Medový chléb společnosti Sara Lee

Vydáno: 16.1.2008
Tisk článku
Nový chléb obsahuje celozrnnou mouku a med, dva krajíčky uhradí 20 % doporučované denní dávky komponent celého zrna.
Společnost Sara Lee uvedla na trh nový chléb z úspěšné řady výrobků Soft & Smooth s názvem Sara Lee Soft & Smooth Honey, v kterém se kombinuje měkká textura bílého chleba s nutriční hodnotou celozrnné mouky a vůní a chutí medu. Nový chléb je dobrým zdrojem komponent celého zrna (10 g ve dvou krajíčcích), má přírodní medovou příchuť, je vynikajícím zdrojem vápníku a vitaminu D. Při výrobě se nepoužívají žádná umělá barviva ani aromata, trans tuky jsou zcela vyloučeny. Jeden sendvič připravený z chleba Sara Lee Soft & Smooth Honey uhradí 20 % doporučované denní dávky celého zrna (doporučovaná denní dávka komponent celého zrna, která napomáhá udržovat zdravou tělesnou hmotnost a snižovat riziko mrtvice, diabetu a některých typů rakoviny, je americkými odborníky stanovena na 48 g, resp. tři porce.) Více informací na adrese
http://www.fdin.co.uk/news/index.php?type=related&generate=yes&news_article_id=18409122#18409122 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018