Bezpečnost potravin

Letenské prase aneb Zabijačka v muzeu II.

Vydáno: 10. 3. 2009
Autor: berankova1

Akce proběhne v sobotu 14.3. 2009 od 10 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu Praha.

Akce probíhá pod záštitou starosty Městské části Praha 7 Marka Ječménka.

Pořádají: Národní zemědělské muzeum Praha, Český svaz zpracovatelů masa a Restaurace Pod topoly
  
Fotografie z minulého ročníku

Program:
Dvůr NZM Praha (Praha 7, Kostelní 44 — vchod možný i z Letohradské ulice)
11:00 — komentovaná ukázka čištění, porcování a zpracování prasete I. , prodej masa a uzenin
12:30 — komentovaná ukázka čištění, porcování a zpracování prasete II., prodej masa a uzenin
14:00 — komentovaná ukázka čištění, porcování a zpracování prasete III., prodej masa a uzenin
15:30 – komentovaná ukázka čištění, porcování a zpracování prasete IV., prodej masa a uzenin

Malá muzejní farma (Praha 7, Kostelní 44 — vchod možný i z Letohradské ulice)
10:00 – 18:00 — ukázky chovu domácích zvířat: králíci, slepice a ovce

V NZM Praha budou pro návštěvníky otevřeny všechny expozice.

Kontakt: Mgr. Lubomír Maršík, Národní zemědělské muzeum Praha — public relations;
tel: 220 308 382, fax: 233 372 561, e-mail: lubomir.marsik@nzm.cz

Další informace zde