Bezpečnost potravin

Kurzy vaření pro alergiky od Společnosti pro výživu

Vydáno: 29. 5. 2020
Autor: Společnost pro výživu

První termín kurzu je 24. 6. 2020.

Kurzy vaření pro alergiky

Rádi byste se orientovali mezi potravinovými alergiemi?
Chcete vědět, jak správně připravit jídlo pro alergika?
Chcete získat tipy a rady k vaření pro alergiky od odborníků?

Pak právě pro Vás otevíráme od 24. 6. 2020

  • Jednodenní odborný kurz pod vedením lékaře se specializací na potravinové alergie, nutričního terapeuta a profesionálního kuchaře
  • 4 hodiny teorie + 3 hodiny praktického vaření v gastro studiu
     

Cílem kurzu je:

  • porozumět rozdílům mezi alergii a potravinovou intolerancí
  • získat znalosti o specifikách diet pro alergiky a naučit se vařit menu ve variantách: bez mléka a laktózy, bez lepku, bez vajec a jejich kombinace
  • naučit se sestavit jídelní lístek pro diety bez mléka a laktózy, bez lepku a bez vajec
     

Komu je školení určeno?

  • pro všechny, kteří se zajímají o specifika stravy pro lidi s alergií
  • pro kuchaře a vedoucí stravování v lázních, dětských ozdravovnách a léčebnách, v dětských domovech a ústavech, v domovech seniorů a jiných zařízeních se společným stravováním
  • pro nutriční terapeuty

 
Cena:  4 990,- Kč vč. DPH
Cena kurzu zahrnuje 4 hodin teorie, 3 hodiny praktického vaření, nápoje a občerstvení během kurzu, konzumace uvařených pokrmů, osvědčení o absolvování kurzu od Společnosti pro výživu garantovaným Českou asociací sester.

Maximální kapacita 12 osob, individuální přístup ke každému, každý se zapojí do vaření.

Termíny kurzů

24. 6. 2020        
17. 7. 2020
26. 8. 2020
23. 9. 2020
25. 11. 2020

 
Místo konání: JIP Gastro studio, Bořanovice, 12 min busem od metra Ládví Praha:
http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/  

 

Pro více informací pište na info@vyzivaspol.cz nebo volejte na  267 311 280. 
Partnerem kurzu vaření pro alergiky je společnost AG foods.
ag food

Zdroj: Společnost pro výživu