Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference o hygieně a technologii potravin - XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Konference o hygieně a technologii potravin - XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny

Vydáno: 28.5.2019
Tisk článku
Autor: VFU Brno
Konference se bude konat 16. a 17. října v Brně.

logo_vfu          logo_svs          logo_fvhe_new

 

Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

FAKULTA VETERINÁRNÍ HYGIENY A EKOLOGIE

Státní veterinární správa ČR

pořádají 
16. a 17. října 2019 

konferenci

Hygiena a technologie potravin
XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny

 Místo konání: Aula, VFU Brno

  

Elektronické přihlášení na konferenci: česky / english 
Pozvánka: česky / english 
Pokyny: česky / english 
Vzor příspěvku: česky / english


ZAMĚŘENÍ KONFERENCE
:
Lenfeldovy a Höklovy dny jsou mezinárodní konferencí zaměřenou na zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin rostlinného a živočišného původu v celém potravinovém řetězci, včetně oblastí společného stravování. Konference přináší aktuální výsledky výzkumné činnosti a také poznatky z aplikace těchto výsledků a potravinového práva v praxi. Představuje příležitost k setkání odborníků jak z oblasti výroby, kontroly, hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, tak i pracovníků z vědeckých a vzdělávacích institucí, dozorových orgánů a praxe. Odbornou část konference doplní setkání s historií veterinární hygieny potravin.

 

Zdroj: VFU Brno

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018