Konference o funkčních potravinách
Vydáno: 24. 8. 2006
Autor:
Ve dnech 20. a 21. září 2006 pořádá Institut Fresenius v Darmstadtu 3. konferenci o funkčních potravinách.
Konference o funkčních potravinách
Ve dnech 20. a 21. září 2006 pořádá Institut Fresenius v Darmstadtu 3. konferenci o funkčních potravinách.
Z programu konference:
-
Projednávané otázky potravinového práva ES z hlediska Komise
-
Aktuální legislativní proces z hlediska Environmentálního výboru EP
-
Vědecké prokazování zdravotních tvrzení a srozumitelnost pro spotřebitele
-
Modely stanovení nejvyšších limitů vitaminů a minerálií
-
Integrované analýzy rizik a přínosů funkčních potravin z hlediska výživy
-
Stanovení nutričních profilů
-
Návrh funkčních potravin – praktické aspekty z hlediska průmyslu
-
Posuzování bezpečnosti bylin.
Podrobný program najdete zde.
Účastnický poplatek 1395,- EUR.