Bezpečnost potravin

Konference o funkčních potravinách

Vydáno: 24. 8. 2006
Autor:

Ve dnech 20. a 21. září 2006 pořádá Institut Fresenius v Darmstadtu 3. konferenci o funkčních potravinách.

Konference o funkčních potravinách
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 50652 ; Vydáno : 23.8. 2006 ; Zdroj: Agronavigátor; Autor : Ing. Irena Suková
Ve dnech 20. a 21. září 2006 pořádá Institut Fresenius v Darmstadtu 3. konferenci o funkčních potravinách.
Z programu konference:
  • Projednávané otázky potravinového práva ES z hlediska Komise
  • Aktuální legislativní proces z hlediska Environmentálního výboru EP
  • Vědecké prokazování zdravotních tvrzení a srozumitelnost pro spotřebitele
  • Modely stanovení nejvyšších limitů vitaminů a minerálií
  • Integrované analýzy rizik a přínosů funkčních potravin z hlediska výživy
  • Stanovení nutričních profilů
  • Návrh funkčních potravin – praktické aspekty z hlediska průmyslu
  • Posuzování bezpečnosti bylin.
Podrobný program najdete zde.
Účastnický poplatek 1395,- EUR.