Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Konference From Farm To Fork - kvalita, bezpečnost potravin a udržitelnost do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Konference From Farm To Fork - kvalita, bezpečnost potravin a udržitelnost

Vydáno: 24.8.2022
Tisk článku
Autor: Česká společnost pro jakost
Konference se koná 29. září 2022.

Spolupráce zainteresovaných stran v potravinovém řetězci ve prospěch spotřebitelů. Konference From Fark to Fork je určena odborné veřjenosti, představitelům zemedělských a potravinářských podniků, zástupcům obchodních řetězců, pracovníkům dozorových a certifikačních orgánů - tj. všem, kteří se zabývají kvalitou, bezpečností potravin a udržitelností.

Konference From Farm to Fork je pořádána ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovní ruchu ČR. Záštitu na konferencí převzal ministr zemědělství Zdeněk Nekula.

Program: 

8:30 - 9:00 Prezence účastníků
9:00 - 9:10 Zahájení konference, Petr Koten, Česká společnost pro jakost
9:10 - 10:20 I. blok - Informace od zainteresovaných stran
  Aktuální výzvy v oblasti udržitelnosti pro retail, Petr Kopáček, Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR
  Udržitelnost v zemědělství a potravinářství, Jitka Götzová, Ministerstvo zemědělství ČR
  Téma bude upřesněno, Miroslav Koberna, Potravinářská komora
10:20 - 10:40 Přestávka na kávu
10:40 - 12:15 II. blok - Kvalita a bezpečnost - kontrola, systémy řízení
  Výsledky úředních kontrol potravin, Michaela Mezerová, Státní zemědělská a potravinářská inspekce
  Úřední kontrola potravin živočišného původu, Zuzana Slámová, Státní veterinárení správa
  GFSI standardy (IFS, FSSC 22000 a BRC) a jejich vývoj a použití v potravinářské výrobě,Lukáš Nuhlíček, Potravinářské poradenství
  Aktuálně o falšování potravin, Jan Pivoňka, Eurofins Food & Feed Testing Czech Republic
  GLOBALG.A.P. verze 6 - nové požadavky na certifikaci  správné zemědělské praxe, Jakub Stibůrek, Česká společnost pro jakost
12:15 - 13:00 Oběd
13:00 - 15:00 III. Blok - Přístupy obchodních řetězců
  Projekty udržitelnosti v rámci PENNY Marketu, Jaroslav Koláček, vedoucí oddělení QS, Penny Market
  Zdravé a udržitelné potraviny pro současnost i budoucnost - pohled obchodníka, Anna Malenová, Albert Česká republika
  Udržitelný obchod 2030, Pavel Březina, předseda představenstva, Svaz českých a moravských spotřebních družstev
  Podpora lokálních farmářů, Marta Nováková, Rohlík.cz
  Udržitelnost v obchodním řetězci, Tomáš Myler, Vedoucí firemní komunikace, Lidl Česká republika

 

 

               








Zdroj: Česká společnost pro jakost

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021