Bezpečnost potravin

Inovace Výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR

Vydáno: 17. 1. 2012
Autor: Ing. Irena Suková

V rámci potravinářských úterků se 31. 1. 2012 koná přednáška prof. Dostálové.

ČESKÁ POTRAVINÁŘSKÁ SPOLEČNOST O. S., PRAHA
Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS
a ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ (ÚZEI) Praha
pořádají odbornou akci v rámci potravinářských úterků, která se koná dne 31. ledna 2012 od 14:00 hod. v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, na téma:

Inovace Výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR
Přednášející: prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Společnost pro výživu

Pozvánka