Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Informační činnost Vědeckého výboru pro potraviny do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Informační činnost Vědeckého výboru pro potraviny

Vydáno: 27.6.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Alergie na kravské mléko (duben 2007) a přívod jódu stravou v ČR (červen 2007) patří k novinkám vydaným VVP.
Vědecký výbor pro potraviny (VVP), který funguje jako jedna se složek systému, který byl v ČR vytvořen pro zajišťování bezpečnosti potravin, publikuje vlastní informační materiály na stránkách Centra hygieny potravinových řetězců v Brně (CHPR).
VVP uveřejnil dne 17. dubna 2007 informaci týkající se alergie na kravské mléko a dne 5. června 2007 informaci o obvyklém přívodu jódu stravou u populace ČR (část I).
Přehled dosud publikovaných informačních materiálů VVP (studie, stanoviska a informace) je k dispozici zde.
 
Zdroj: CHPR
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021