Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek GMP 5: Příručka správné výrobní praxe do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

GMP 5: Příručka správné výrobní praxe

Vydáno: 9.2.2008
Tisk článku
Páté vydání příručky je k dispozici v elektronické formě jako tzv. e-Book (plně funkční pdf).

Po dobu více než dvaceti let je příručka zaměřená na správnou výrobní praxi, kterou vydává Institut pro potravinářskou vědu a technologii (IFST), považována za přínosný materiál pro potravinářské vědce a technology. V březnu 2007 bylo uveřejněno již páté vydání této příručky (GMP 5). Vedle tištěné verze je publikace k dispozici rovněž jako zcela funkční pdf (e-Book).
GMP 5 staví na předcházejících vydání, přičemž je zde podchycen vývoj, ke kterému v oblasti řízení výrobních procesů došlo. Je to např. “BRC Global Standard for Food”, “Global Food Safety Initiative” a zavedení ISO 22000:2005 týkající se systémů řízení bezpečnosti potravin. Příručku si lze objednat zde.
 
IFST
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021