Bezpečnost potravin

Ekologické zemědělství a rozvoj venkova

Vydáno: 25. 11. 2008
Autor:

Informační brožura k podpoře českého a ekologického zemědělství.

Debata o zemědělské zaměstnanosti a jejím vztahu k ekonomické konkurenceschopnosti v globalizované potravinářské ekonomice má dalekosáhlé důsledky pro budoucí sociální, ekonomický a ekologický blahobyt nejen českého venkova, ale celé naší planety. Uvedená brožura má napomoci tomu, aby co nejvíce české potravinářské produkce pocházelo z místního a ekologického zemědělství.
 
Příloha: Ekologické zemědělství a rozvoj venkova (pdf, 652 kB, 20 stran)
 
 

Pozn.
: Publikace byla vydána jako součást projektu Síť informačních center
Agro-envi-info zaměřených na agroenvironmentální programy v Jihomoravském kraji a kraji Vysočina, spolufinancovaného Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.