Bezpečnost potravin

Druhý ročník e-learningového kurzu „Výživa ve výchově ke zdraví“

Vydáno: 8. 9. 2017
Autor: ICBP

Kurz je zaměřen na zdravou výživu, bezpečnost potravin a hygienu při manipulaci s potravinami a je určen SŠ a gymnáziím.

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství spouští od 2. 10. 2017 druhý ročník e-learningového kurzu „Výživa ve výchově ke zdraví“, který připravilo ve spolupráci s 3. lékařskou fakultou Univerzity Karlovy a Ústavem zemědělské ekonomiky a informací.

Kurz je zaměřen na zdravou výživu, bezpečnost potravin a hygienu při manipulaci s potravinami a je určen gymnáziím. středním odborným školám a středním odborným učilištím potravinářského zaměření. Nový ročník je rozdělen na 25 modulů a rozšířen o další zajímavá témata.


Kurz je k dispozici zdarma.

Podmínkou účasti je registrace, která probíhá do 15. 9. 2017. Dovolujeme si upozornit, že registrovat se musí všichni zájemci o kurz, včetně účastníků loňského ročníku!

Více informací o kurzu a registraci naleznete zde.

Informační centrum bezpečnosti potravin