Bezpečnost potravin

Čokoládové tyčinky proti akné

Vydáno: 9. 8. 2006
Autor:

Čokoládová tyčinka obsahuje ovoce asai s vysokým množstvím antioxidantů a zelený čaj, posilující kapiláry a snižující přecitlivělost pokožky.

Čokoládové tyčinky proti akné
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 50032 ; Vydáno : 9.8. 2006Dnes ; Autor : Ing. Olga Kopáčová
Čokoládová tyčinka obsahuje ovoce asai s vysokým množstvím antioxidantů a zelený čaj, posilující kapiláry a snižující přecitlivělost pokožky.
Rozsáhlý a neustále se rozšiřující seznam funkčních potravin byl opět obohacen o další položku, kterou je čokoládová tyčinka s léčebnými účinky proti akné společnosti Borba. Kosmetická společnost Borba, specializující se na vývoj a výrobu orálních přípravků na péči o pleť a nutričních nápojů vyvinula nové čokoládové tyčinky Chocolate Clarifying Bar, které obsahují práškovou komponentu, která eliminuje toxiny. Čokoláda údajně obsahuje „krystalický čisticí prášek„ který napomáhá samoregeneraci pokožky, odstraňuje toxiny a rozjasňuje pokožku. Podle Toronto Fashion Monitor  čokoláda rovněž obsahuje ovoce (bobule) asai, podobné borůvkám rostoucí na palmovém stromě (Euterpe oleracea), pocházející z oblastí kolem Amazonky, které obsahuje více než dvakrát tolik antioxidantů než borůvky. Čokoláda rovněž obsahuje zelený čaj, který napomáhá posílení kapilár a snižuje přecitlivělost pokožky. Výrobek je stoprocentně organického původu, neobsahuje tuk ani žádná umělá barviva, ochucovadla nebo konzervační prostředky. Světový trh funkčními potravinami v poslední době velmi prosperuje, přičemž se počítá s tím, že poroste i v dalších pěti letech a do roku 2010 bude z celkových výdajů na potraviny představovat více než pět procent. Více informací na adrese 

http://www.fdin.co.uk/news/index.php