Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 4/2014 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 4/2014

Vydáno: 15.7.2014
Tisk článku
Autor: Časopis Výživa a potraviny
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování“.

Výživa a potraviny - 4/2014

OBSAH:
Štiková, O.:
Vývoj celkové spotřeby potravin a nápojů v uplynulých 20 letech (1992-2012)
Stávková, J.:
Výživa romské populace
Fiala, J., Sochor, O., Pluháček, Z.:
Jak moc se u nás pije? (Alkohol v centru Jižní Moravy)
Dostálová, J.:
Olivový olej
Jelínek, M.:
Zdravotní výhody lupiny
Houška, M., Tříska, J., Balík, J., Landfeld, A., Novotná, P., Vrchotová, N., Híc, P.:
Sledování změn obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné ošetřené UV zářením
Brát, J.:
Mýty a fakta o glutamátu


Zpravodaj pro školní stravování - 4/2014

OBSAH:
Nekonečný boj s větrnými mlýny
Brazilská kuchyně v rytmu 20. MS ve fotbale
Závěrečné slovo k oslavám 50. Výročí systému školního stravování v ČR
Podrobněji k požadavkům na označování
Zdravější školní stravování v Senátu ČR
Problematika naplňování vize Skutečně zdravé školy ve školních jídelnách
Oznámení o školení pro školní jídelny
Alergeny — informování o alergenech ve stravovacích provozech
Stravování v Kalifornii II


Zdroj: Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018