Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 3/2014 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 3/2014

Vydáno: 23.5.2014
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování“.

Výživa a potraviny - 3/2014
OBSAH:
Pospiech, M., Vaculíkova, J., Oštádalová, M., Tremlová, B.:
Srovnání obsahu β-karotenu u tuzemských a zahraničních meruněk
Březková, V., Matějová, H., Derflerová Brázdová, Z.:
Prevence osteoporózy — to není jen vápník
Dostálová, J., Doležal, M.:
Výživové hodnocení tuků a olejů nejčastěji používaných v České republice
Blattná, J.:
Jarní únava a vitaminy
Havlík, J.:
Obavy z kvality potravin mohou ovlivňovat naše zdraví
Fiala, J.:
Jak rozumět obsahu alkoholu v nápojích
Kapounová, Z., Matějová, H.:
Snídaňové cereálie ve stravě (nejen) dětí II — postoje spotřebitelů
Zoubková, H.:
Prevence nádorů zeleným čajem?

Příloha: receptury pokrmů


Zpravodaj pro školní stravování - 3/2014
OBSAH
Komentář k otevřenému dopisu odborníků
Nabídka kurzů v roce 2014
Otevřený dopis odborníků na výživu dětí ke kampani proti školnímu stravování
Reakce na otevřený dopis proti občanské iniciativě Skutečně zdravá škola ze dne 10. března 2014
Spotřební koše
Hlavní zásady školního stravování Kalifornie: legislativní zasedání 2013 – 2014 Trentino) v Itálii
Nebezpečí nehrozí jen od zvířat
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
Vzpomínka a rozloučení
Nové knihy: Jídlo v životě dítěte a adolescenta
Carving kuchařské umění 650 let staré, u nás 15 let mladé


Zdroj: Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018